Hej,

Vi är två systrar som tröttnade på våra jobb inom vården och drömde om att förändra våra liv och skapa något eget. En dag fick vi nys om att den gamla blomsterbutiken på Stortorget var till salu. Inspirationen slog till och vi bestämde oss för att förverkliga vår dröm.

Så fort alla papper var underskrivna slängde vi oss in i projektet med entusiasm, renoverade butiken och fyllde den med färgglada blommor och doftande arrangemang.

Medan vi saknade en formell blomsterutbildning, kom vår passion för blommor och våra kunder fram. Och vi anställde två duktiga florister – Moa och Anne – för att hjälpa oss framåt. Samtidigt rykte lokala hantverkare och våra vänner ut för att bygga och skapa den mysiga atmosfären i butiken.

Det klassiska läget i hörnet av Stortorget och Köpmangatan har hjälpt oss att muta in vår egen lilla del av centrum – där naturens magi får spira. Här kan vi erbjuda personlig service, skräddarsydda buketter och överraskande blomsterarrangemang.

Vi hoppas att vår butik ska bli en favorit hos örebroarna och att vi blir den naturliga blomsterbutiken för dig som ska gifta dig, fyller år, ska på dejt, går på begravning eller bara vill förgylla vardagen.

Det är vår förhoppning att blomsterbutiken inte bara har förändrat våra liv, utan även kommer att fylla tusentals örebroares liv med färg, prakt och skönhet. Du är så himla varmt välkommen in!

Anneli Lidéus & Susanne Lidéus

Om blommor

Minns att varje bukett är en berättelse om kärlek och omtanke. Välkommen in i en värld av blommor mitt i city. 💚

Lidéus blommor

Välkommen in till oss på Stortorget 6, Örebro.

Måndag-fredag
10.00 – 18.00

Lördagar
10.00 – 15.00

hej@lideusblommor.se
019-25 06 06

Swish
123 562 12 30